%s rendelése

Bioboltok avagy ép testben ép lélek

Ebben a cikkben szeretném kifejteni, hogy miért is tartom fontosnak az oldalunkon a bioboltokról írni. Ahogy a cím is jelzi ép testben ép lélek és az ép testhez a bevitt tápanyag minősége a legfontosabb. Ha nem minőségi ételeket eszünk, akkor sose leszünk igazán egészségesek.

Fontos-e vitaminokat szednünk? Ha igen, milyeneket?

A c vitamin fontosságáról mindenki tud. Sokak szerint csak télen érdemes, ám ezt mindenképpen megcáfolnám, mert még nyáron se viszünk be eleget. C vitaminról itt olvashattok kicsit: http://cvitamin.net/

A D vitamin még a másik vitamin amiről sokat lehetett hallani, hogy mennyire fontos és hogy télen szedjük, de több kutatás is kimutatta nyáron se ártana.

E vitamin és annak előnyös hatásairól már tényleg csak nagyon kevesen hallottak, pedig a szemünk egészségének megőrzésében, immunerősítésben is fontos szerepet játszik, de sok helyen szépségvitaminként is említik az e vitamint a hajra és bőrre gyakorolt pozitív hatása miatt.

Sportolóknak a fehérje bevitelt is növelniük kell a megfelelő izomműködésre. Ennek bevitelére a Biotech Iso Whey Zero fehérjéje kiváló megoldás.

Még nem érkezett értékelés. Légy te az első!